In de media

 

Stichting Help Kimberley

Om meer aandacht te vragen voor Kimberley’s situatie benaderen wij met enige regelmaat de (Lokale) media, in de hoop dat iemand haar verhaal wil oppakken. Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen als je mee wilt helpen!

16 September 2021

Algemeen Dagblad

Alberto Stegeman in de bres voor doodzieke Kimberley (31) uit Emmen

De 31-jarige Kimberley Beijersbergen uit Emmen heeft een levensreddende operatie nodig. De vrouw lijdt namelijk aan Craniocervicale Instabiliteit (CCI), een progressieve nekwervelaandoening. 

27 Juli 2021

Dagblad van het Noorden

27 Juli stond er een artikel online over Kimberley’s crowdfunding in het Dagblad van het Noorden. Heel erg bedankt hiervoor!

Mega Loterij

Omroep Assen en Westerwolde Actueel

Omroep Assen en Westerwolde Actueel ontzettekend bedankt voor jullie artikelen over onze mega loterij!

20 Augustus 2020

Westerwolde Actueel

Ook Westerwolde Actueel wijdde op 20 augustus 2020 een artikel aan Kimberley’s situatie! Wij bedanken hen uiteraard voor alle moeite en een volger die hen wees op haar situatie! 

4 Augustus 2020

RTV Drenthe

Op 4 augustus had Kimberley een telefonisch interview in de uitzending van RTV Drenthe in het programma Hulplijn. Bedankt dat jullie dit mogelijk maakte voor haar!

31 Juli 2020

Emmer Courant

31 Juli stond er een artikel online over Kimberley’s crowdfunding door de Emmer Courant! Heel erg bedankt hiervoor!

17 Juli 2020

Linda.nl

Op 17 Juli 2020 besteedde Linda.nl aandacht aan de crowdfunding! Lees het hele artikel hier! Uiteraard zijn we erg dankbaar dat zo’n groot platform aandacht wilde besteden aan Kimberley.

15 Mei 2020

RTV Drenthe

15 Mei werd door RTV Drenthe voor het eerst aandacht besteed in de lokale media aan Kimberley’s situatie. De scholen waren nog dicht door Corona en dit item gaat over de crowdfunding én hoe het deze ongekende situatie invloed had op het gezin. 

Wij vinden het belangrijk dat jullie weten dat het geld, wat eventueel overblijft, uiteraard naar (een) andere lotgenoten gaat. Dit staat ook in de statuten van de Stichting opgenomen!