Over de stichting

 

Wij hebben uw hulp écht nodig!

Stichting Help Kimberley is ontstaan op april 2020 om Kimberley en haar gezin te ondersteunen in deze strijdt. We zijn met de stichting begonnen omdat geen enkele arts haar op dit moment in Nederland kan helpen. Het doel is om genoeg geld in te zamelen voor de levensreddende operatie die Kimberley nodig heeft in Barcelona en alle onkosten daarom heen. Ze heeft uw hulp echt hard nodig! Zonder deze operatie gaat ze nog verder achteruit en uiteindelijk zal ze hieraan overlijden. Kimberley is pas 31 jaar, mama en vrouw. Daarom vecht Stichting Help Kimberley voor haar leven. Haar enige kans is deze operatie. Helpt u haar ook mee?

Voorzitter is Charlotte Attema, met haar kunt u altijd contact opnemen, ook als u een actie wilt beginnen voor Kimberley. De secretaris is Nora van der Ziel en onze penningmeester is Erna Meppelink.

Stichting aan het woord

Hoi, ik ben Charlotte, 33 jaar. Ik heb 2 fantastische kinderen en een lieve man. Ik ben Kimberley haar buurvrouw maar onze gezinnen zijn over de tijd bevriend geraakt. Al jaren doe ik veel vrijwilligerswerk en mantelzorg. Als secretaris van stichting help Kimberley zet ik mij in om het doel te behalen zodat Kimberley geopereerd kan worden. Ik doe dit samen met het bestuur en iedereen die zich hiervoor in wil zetten. Met positiviteit, creativiteit en doorzettingsvermogen kunnen wij dit samen bereiken!

Ik ben Nora, 45 jaar. Als voorzitter van de stichting wil ik samen met anderen me inzetten voor Kimberley. Graag leg ik contacten en denk mee over acties. Het is erg fijn en hartverwarmend te merken dat mensen willen bijdragen om zo het doel te behalen!

Ik ben Erna Meppelink en de beste vriendin van Kimberley. Ik ken haar al heel wat jaren van toen ze nog hard liep. Maar ik maak me zorgen ik zie haar zo snel aftakelen en ze valt zomaar uit het niets flauw. Zo staat ze naast je en zitten we ergens naar te kijken en zo ineens ligt ze naast je. Of even genieten in de tuin en zo ineens begint ze over te geven en dood ziek en moeten we haar in bed helpen. Kan zo ineens omslaan en we zijn nu leuke herinneringen met elkaar aan het maken voor het geval dat, maar ja dat willen we niet daarom ben ik penningmeester geworden en doen we alles om alles bij elkaar te krijgen en hopelijk dat het ons ook gaat lukken!!!!!

Contact

Secretaris

Gezin zelf

Wij vinden het belangrijk dat jullie weten dat het geld, wat eventueel overblijft, uiteraard naar (een) andere lotgenoten gaat. Dit staat ook in de statuten van de Stichting opgenomen!