Sponsoren

 

Stichting Help Kimberley

Wij zouden niet zonder onze sponsoren kunnen! Hieronder kunt u lezen wie of welke ondernemer ons een handje hebben geholpen! Wilt u ook helpen? Neem dan contact met ons op! Zijn we u onverhoopt vergeten, laat het ons gelijk weten!

29 April 2021

CRP Webdesign

Wij willen Charlie van CRP Webdesign onwijs bedanken voor de fantastische nieuwe website die hij heeft gemaakt voor Kimberley! Professioneel, weet wat hij doet, is de communicatie is uitstekend en erg vriendelijk. Charlie, namens stichting help Kimberley, enorm bedankt voor het helpen!

20 December 2021

Loterij

Op 20 December hebben wij een succesvolle loterij gehad en een mooi bedrag van € 618,- opgehaald! Een mega dank je wel naar alle sponsors en mensen die hebben meegedaan!

28 Augustus 2020

Drukkerij Hemel

Wij willen Drukkerij Hemel in Erica enorm bedanken voor het sponsoren van de flyers! Voor super snelle, goede en vriendelijke service, moet je echt bij hen zijn! Super bedankt!!

18 Juli 2020

Kinderopvang Mengelmoes

Wij willen Kinderopvang Mengelmoes in Emmen enorm bedanken voor het mooie bedrag wat zij hebben ingezameld! En dat met de Corona crisis en de paar weken die ze nu weer open zijn! En ze gaan nog even door hebben ze beloofd Dank jullie wel allemaal en ga vooral zo door!

17 Juli 2020

Statiegeld flessenactie Linda

Op 17 juli 2020 overhandigde Linda Kimberley een waanzinnig bedrag na een statiegeld flessenactie! Dat je in je eentje een hoop kunt bereiken, bewijst Linda Goeree wel! Heeft zelf de statiegeld actie gestart en haar omgeving heeft hier fantastisch op gereageerd! We zijn enorm dankbaar én enorm trots op Linda dat ze dit heeft bereikt! Iedereen die heeft bijgedragen aan dit resultaat, enorm bedankt

Beeldje

Edwin Rappard

Edwin Rappard van 4C liet een buckit list punt van Kimberley in vervulling gaan. Een beeldje van de handen van het hele gezin. Een hele mooie herinnering is hierdoor ontstaan. Dank je wel Edwin en iedereen die hieraan heeft mee gewerkt!

Veen & Veste

Notarissen

Dankzij Veen en Veste is het mogelijk geworden om een stichting te realiseren! Wij zijn hen enorm dankbaar voor hun inzet en wat ze gedaan hebben voor ons!

11 Maart 2020

FC Emmen

FC Emmen doneerde een gesigneerde voetbal zodat wij deze konden veilen voor de stichting! Super lief en enorm bedankt! De bal leverde € 40,- op!

8 Augustus 2019

Stichting Ambulancewens

Dankzij Stichting ambulancewens konden wij afreizen naar Londen om de benodigde Upright MRI scan te laten maken. Dankzij hen kon Kimberley liggend vervoerd worden. Wij zijn hun enorm dankbaar voor hun inzet!

Wij vinden het belangrijk dat jullie weten dat het geld, wat eventueel overblijft, uiteraard naar (een) andere lotgenoten gaat. Dit staat ook in de statuten van de Stichting opgenomen!